Minimässa 8 nov-2014

Vi i föreningen Livsfilosoferna i Tranås kommer att anordna en alternativmässa för kropp och själ. En minimässa Lördagen den 8 november. Mässan kommer att vara öppen mellan 10.00-14.00, Folkets hus i Tranås, Storgatan 8.

Mässan kommer att innehålla, allt ifrån kristaller och stenar men även produkter till kropp och själ. Man kan även få prova healing med mera.

Du kommer att ha möjlighet till att köpa fika på mässan. Det finns även många resturanger i närheten.

Det kommer att vara fri entré, kom och gå som du vill.

 

Det kommer även att hållas en Storseans efter mässan med                         JÖRGEN GUSTAVSSON

Seansen startar klockan 15.00 insläpp 14.50 med förköpsbiljetter som kommer att kosta 250kr och släpps den 7 september i anslutning med våran första seans för hösten. Den kommer att hållas i vår lokal på Sveagatan 37 i Tranås.

Biljetten går även att beställa från den 7/9 på telefon 070-230 62 88 Lennart Larm

Skulle du själv vilja vara med på mässan som utställare, kontaktar du också Lennart Larm.

 

 

förfrågan och anmälan till er att delta och visa upp ert företag eller förening.

 

Platsen ni bokar är ca4 kvadrat meter och kostar 200kr och då ingår ett bord. Ni har också möjlighet att boka delad plats och då betalar ni 100kr. Vill ni ha större plats så bokar ni två platser. Anmälan sker till oss senast 1:a oktober. Betalning sker på PG 9247928-6  i samband med anmälan. Mycke viktigt att du anger vem som betalar!

 

Vi kommer att anordna en Storseans i anslutning till mässan. 15.00 kommer Jörgen Gustavsson hålla i seansen, biljetter kommer att släppas separat från och med 7 september. Ni som är mässdeltagare har möjlighet att köpa en biljett till rabatterat pris 200kr (250kr) kolla in programmet samt vår hemsida så att ni inte missar detta, säg till när ni bokar biljetten att ni är mässdeltagare.

 

Då vi anordnar en minimässa och det bara kommer att vara öppet mellan 10.00-14.00 så kommer vi inte att ta ut en entréavgift av våra besökare utan vi hoppas på detta sätt göra det mer lätt tillgängligt att gå in på mässan.

 

Ni som behöver avskild plats till reading m.m. skriv det på anmälan så ska vi försöka placeraer i något hörn alt. i ett mindre rum. Behöver ni skärmar till att skilja av så tar ni med dessa själv. Vi kan inte lova en plats, men vi jobbar efter era önskemål och hoppas att ni ska bli nöjda.

 

Mässdagen

Ni får tillgång till er plats från 08.00 till 10.00.

 

Fika/mat

Det finns fika att köpa inne i lokalen samt korv med bröd. Ni som vill ha vegetariskt alternativ att handla så skulle det hjälpa Folkets hus om ni vill fylla i att ni eventuellt vill handla vegetariskt alternativ, (till oss) detta för att underlätta deras inköp.

 

Det finns en Thairestaurang precis vid ingången och självklart kan ni ta med eget fika.

 

kl.14.00

Då vi skiftar i lokalen från mässa till Storseans så behöver vi avveckla mässa vid 14.00. Viktigt är att ni som kommer att ha bord i stora salen avslutar era affärer och plockar undan era saker till 14.30. Vi i föreningen behöver tiden från 14.30 så att vi kan ställa iordning inför storseansen.

 

 

Vi hoppas att ni ska tycka att denna mässa är värd att delta på så vi väntar med spänning på er anmälan.

 

Livsfilosoferna i Tranås

 

                                                                                                             

                                                                                                                                       

Adresser till Livsfilosoferna i Tranås

                                        Hemsida: www.livsfilosoferna.se

 

 

Anmälan till

Lennart Larm     Beckhemsv. 6A     573 42  TRANÅS           070 - 230 62 88

lennart.larm@telia.com

 

 

 

 

copyright 2008

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Livsfilosoferna