Invigning av 37:an

Onsdagen 10 september 2008 var en början på något nytt för Livsfilosoferna. Egen lokal har diskuterats i flera år och nu äntligen så är det verklighet! Vad det kommer att innebära står skrivet i stjärnorna för medlemmarna själva har nu möjlighet att hyra lokalen eller komma med förslag på olika verksamheter.

                              

Redan vid klockan fyra på eftermiddagen stod dörren öppen för besökare. Stefan Guzikowski med Destinycards hade fått en egen liten hörna bakom en skärm. Man erbjöds prova-på-sittning. Nyfiken som jag är så har jag nu ett kasettband i min ägo där Stefan berättar hur jag är som person utifrån att jag är en Klöver Kung. En vanlig kortlek är en kalender och ett system av dold kunskap säger han och hänvisar till att konsten kommer från Atlantis.Men som han också sa, jag vet inte säkert bara att det fungerar! Om det hade han ett föredrag under kvällen och berättade om hur han arbetar även medialt.

Besökarna bjöds på dryck och småplock, kaffe med bröd stod uppdukat i det mysiga köket. Där märktes det att många gärna ville sitta ner för en pratstund. Lokalen har hög mysfaktor och stora möjligheter. Några nya ansikten dök upp under kvällen och det är extra roligt om det kan leda till att fler blir medlemmar.

                                         

Så Välkommen in! Till att börja med erbjuder föreningen fikakvällar med olika teman på onsdagar. Allt nytt som dyker upp som föreningen själva håller i kommer att presenteras under kalender på vår hemsida. Vi i styrelsen känner oss mycket nöjda med kvällen och tackar alla besökare och tack för fina blommor.

Text och foto: Ann Fransson

Artiklar