Hej kära medlemmar! Brev från Ordförande
 
Hösten 2002 var året jag mötte föreningen. Jag fick en känsla av att komma hem. Där likasinnade kunde dela sina upplevelser och händelser. Det som jag och många andra hade hållt inom oss själva. Vilken lättnad jag kände.
 
Åren går fort, 2003 gick jag  i väggen. Det var för mig en mardröm att detta hände. Jag hade fått tydliga tecken innan. Men jag lyssnade inte. Det var nu en kamp att resa sig igen. Nu var föreningen viktigare än någonsin. Jag hade naturligtvis hjälp utifrån.
Men som ni alla vet måste man göra jobbet själv. Det jag kände då var en så otrolig värme att få sitta tillsammans med er medlemmar. Jag satt för mig med några jag lärt känna och vissa visste jag inget om. Men värmen och tilliten jag kände var oändlig.
Med åren som gått har jag blivit starkare. Rest mig och lärt mig gå nya vägar. Tack till er medlemmar för värmen ni gav.
 
 Livsfilosoferna har ny egen lokal. Vilket har diskuterats i flera år. Detta innebär en större trygghet för medlemmarna.
Då vi har fått byta lokal flertal gånger "ofrivilligt". Nu har vi tillgång till lokal hela veckan. Vi har onsdags-träffar med fika och olika teman . Vi diskuterar, ventilerar tankar och ideer. Meditationer och självutveckling. Vi har kurser som  anordnas. Vilket är en stor förmån för er som har tidsbrist. Då ni slipper att resa till annan ort.
 
Livsfilosoferna behöver fler människor som kan vara med att dela med sig av sin kunskap. Vi behöver dig som vill utveckla dig själv och dela med dig till andra.
 
Du som medlem är otroligt viktig för föreningen utan er finns vi inte.
Tillsammans är vi starka.
 
Tack för ordet
Kram Helen