Anmälan till minimässan

Livsfilosoferna

En förening för sökare....

Minimässan 11/11-2017 är inställd på grund av för få utställare!

Hej.

 

Vi i föreningen Livsfilosoferna i Tranås kommer att anordna en alternativmässa för kropp och själ. En minimässa Lördagen den 11 nov. 2017. Mässan kommer att vara öppen mellan 10.00-15.00, Folkets hus i Tranås, Storgatan 8.

 

Vi skickar härmed ut en förfrågan och anmälan till er att delta och visa upp ert företag eller förening.

 

Platsen ni bokar är ca 4 kvadrat meter och kostar 250 kr och då ingår ett bord. Ni har också möjlighet att boka delad plats och då betalar ni 125 kr. Vill ni ha större plats så bokar ni två platser. Vi har ca 25 mässplatser så först bokning är som gäller. Anmälan sker till oss senast 1:a oktober. Betalning sker på PG 9247928-6 i samband med anmälan. Mycket viktigt att du anger vem som betalar!

 

Då vi anordnar en minimässa och kommer att vara öppet mellan 10.00-15.00 så kommer vi inte att ta ut en entréavgift av våra besökare utan vi hoppas på detta sätt göra det mer lätt tillgängligt att gå in på mässan.

 

Ni som behöver avskild plats till reading m.m. skriv det på anmälan så ska vi försöka placera er i något hörn alt. i ett mindre rum. Behöver ni skärmar till att skilja av så tar ni med dessa själv. Vi kan inte lova en avskild plats, men vi jobbar efter era önskemål och hoppas att ni ska bli nöjda.

 

Mässdagen

Ni får tillgång till er plats från 08.00 till 09.30 mässan börjar 10,00

 

Fika/mat

Det finns fika att köpa inne i lokalen samt korv med bröd. Ni som vill ha vegetariskt alternativ så finns Coop Extra bara 75 meter bort, där det går att handla sallad och frukt mm.

 

Det finns en Thairestaurang precis vid ingången.

 

Mässan avslutas vid kl. 15.00.

 

 

Vi hoppas att ni ska tycka att denna mässa är värd att delta på så vi väntar med spänning på er anmälan.

 

Livsfilosoferna i Tranås

 

 

 

 

 

 

 

 

Anmälan till mässan 11 nov. 2017 i Folkets Hus Tranås Storgatan 8, kan göras i kontaktformuläret nedan.

 

Hemsida: www.livsfilosoferna.se

 

Anmälan till

Lennart Larm Beckhemsv. 6A 573 42 TRANÅS

lennart.larm@telia.com

Kontaktformulär